tiistai 9. elokuuta 2011

Syksystä

Huomenna alkaa koulu.. huoh.. Eli viimenen vuosi lukiossa alkaa.
     Tuntuu vähän pelottavalta. Lukio on tuntunut enemmänkin yläasteen jatkolta, kuin oikealta koulutukselta. Joo, onhan se opiskelu aika raskasta, mutta silti. Tämän jälkeen pitäisi sitten saada oikea opiskelupaikka, hommata varmaan joku kämppäkin. Millä rahalla? Vieraassa kaupungissa. Taas uudet ihmiset, uusi systeemi...
     Äh. Ehkä (vain ehkä) murehdin liikaa. PITÄISI MUREHTIA KIRJOTUKSIA! Niistä on koko loppuelämä kiinni(ehkä liioittelua tämäkin.. ehkä)! Ja olen lukenut aivan liian vähän. Tosin perhetuttu kehui ahkeraksi, kun olen aloittanut jo nyt(miten niin jo nyt, olen jäljessä!).



     Niin, ja sitten se koulun alku. Loma on tuntunut tänä vuonna lyhemmältä kuin koskaan. Saattaapi olla, että se johtuu siitä että kesä meni aika lailla lomaillessa.. Yleensä on ollut ihan mukava mennä takaisin kouluun ja nähdä kaikki tutut ihmiset. Nyt ei tunnu siltä. En tahdo kouluun. En tahdo lisää stressiä. Tahdon lukea. Tahdon saada oloni varmaksi kirjoitusten suhteen. Haluan tehdä muistiinpanoja, piirtää kaavioita, laskea, päntätä! Ja koulussa menee puoli päivää...... lukemisesta pois.



     Kiva juttu on, että syksy tulee :) Tykkäilen syksystä. Olen aina tykännyt. En ole kesäihminen vaikka kesä tuo kyllä vaihtelua. Mutta syksyssä on sitä jotain! :D Se on sellanen jännä tunne... On tavallaan ihan mukavaa, kun saa kärvistellä ulkona kylmässä ja sitten saa tulla sisälle lämpimään. Syksyinen tuuli on ihana. Tunnelma vaihtelee haikeasta myrskyyn.. Joo, tykkään jollain lailla sellasesta syksyn melankoliasta. Sitten kaikki kivat piristävät jutut huomaa paremmin, kun kaikki muu on masentavaa(toisaalta tykkään masentavastakin - oompa kumma). Kesä on liian tasapaksu.


Toinen hyvä juttu on, että mulla on ollut ihan kunnollinen ja arvostettavakin unirytmi jo parin viikon ajan. Huomenna kuudelta herääminen ei pitäisi olla mikään maailmanluokan ongelma :) Okei, tänään nousin seitsemältä ja nukahdin parin tunnin päästä uudestaan, mutta eihän sitä lasketa :D

kuvat: we heart it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti