maanantai 1. elokuuta 2011

Eka ajotunti

oli tänään. Aamulla herätessäni totesin, että en ole tainnut yön aikana pyöriä ollenkaan. Peitto oli ihan suorassa ja sen päällä vilttikin :D Kun pääsin sitten ylös ja sain ahdettua suuhunkin jotain, niin piti päästä ajamaan kierros tai pari pihan ympäri. Ajotunti alkoi Perniössä yhdeltätoista, enkä halunnut mennä ihan kylmiltäni ajamaan.
     Perniöön lähdettiin vähän viime tingassa. Ajan piti kuitenkin riittää. Tietysti Strömman silta sitten noustettiin just tällä kertaa pystyyn jonkin vaivasen purtilon takia. Veneessä oli joku hölmö tiitti, joka teki siitä liian korkean.. Nooh, onneksi silta ei jäänyt jumiin(näin on käynyt..) ja tultiin jopa ajoissa, tasan yhdekstoista Perniöön. Sain ootellakin vähän aikaa.
    Pakko myöntää, että jännitti i-han hir-vee-sti kun nousin pelkääjän paikalle, ja lähdettiin liikuntahallille. Vaikka kotona oonkin kurvaillu, niin on eri asia ajaa yleisellä tiellä. Hallilla lähdettiin tietty perusjutuista. Sitten pari kertaa edestakasin, kytkimen käyttöä, tuntumaa etc. Niin, ja tien päälle.
     Ensin mentiin aika pieniä teitä, niin kuin asiaan kuuluu. Mun nopeudet ei ollu mitään kauhean huimia :D Sitten oli opettaja sellasta mieltä, että mut voi päästää ajamaan Saloon. En mitenkään kauhistunut ajatuksesta, mutta, huhuh...
     Tässä sitä kuitenkin ollaan :) Lihaksissa kuitenkin vähän tuntuu. 1,5 tuntia ajoa on vähän pitkä aika kun ajaa ekaa kertaa.

Corolla on vähän helpompi ku autokoulun auto :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti