maanantai 20. elokuuta 2012

VIIIIIIKEND!




Oi oi mikä viikonloppu. Perjantaina juututtiin ruuhkaan ja missattiin Skrillex, mikä siellä paikan päällä harmitti niin julmetusti. David Guetta onneks pelasti - ehkä koko festareiden paras keikka :)

Yöpaikkaan pääseminen oli suht mielenkiintosta... Kadotettiin osa porukasta ja Luukissa ei toiminu kännykät melkeen ollenkaan. Löydettiin kuitenkin sitten toisemme ja lähdettiin kävelemään pois alueelta. Ylihinnoteltuihin festaribusseihin ei alettu jonottaa, kun ei oltu ostettu lippuja niihin etukäteen. Julkisetkin bussit oli ihan täynnä. Käveleminen siis tuntui kaikista järkevimmältä vaihtoehdolta, koska saatiin meiän majottaja hakemaan meitä ♥ Lähdettiin siis sitä vastaan ja ihasteltiin samalla kaikkia niitä humalaisia, jotka haahuili keskellä autotietä...

Lauantaina opittiin jo virheistä ja mentiin alueelle aikasin jotain jännä kiertoreittiä ja päästiin 3km päähän, mistä sitten käveltiin Luukkiin. Tajuttiin ottaa jotain syötävääkin mukaan. Perjantaina ei oikeestaan syöty mitään koko päivänä. Lauantai oli mukavan rento ja festareista jäi hirmu hyvä fiilis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti