lauantai 25. elokuuta 2012

kameraruokaajkl
Tein eilen suurimman sijoitukseni ikinä: ostin kameran! Oon haaveillu omasta järjestelmäkamerasta jo useamman vuoden verran, mutta aina sitä rahaa on muka pitänyt säästää jostain tuntemattomasta syystä - makes no sense. No nyt vihdoin päätin vähän palkita itseäni ja ostin ylppärirahoilla Nikon D7000 18-105 VR Kitin. Ei harmita :)

Omat taidothan ei kehity ihan samaa tahtia välineistön parantumisen kanssa, mutta onneksi käyttöohjeet on suomeksi ja mulla on mahdollisuus lukea ohjeita sieltä, kun kyllästyn pelkästään testailemaan mikä nappi tekee mitäkin :p Nyt mulla ainakin on motivaatiota kuvata ja kamera aina käytössä, kun tarvitaan. Enää ei tarvitse tyytyä pokkarikuviin tai lainata isin tai äidin kameroita. Ah, tätä vapautta! Kehtaan ehkä tännekin postailla usemmin, kun on materiaalia, jota postata :)

Niin niin ruokakuvia omnom ;) Pidettiin mulle pienimuotoiset läksiäiset tuossa eilen. Tarjolla oli kesäkurpitsaa, lohkoperunoita, hirven sisäfilettä(jonka valmistamisessa olin vähän kujalla, mutta onnistuttiin me kai sitten) ja ah, aina niin ihanaa valkosipulivoita. Meillä oli jopa punaviiniä! En kyllä oikeastaan tykkää punaviinistä, mutta sitä piti olla, kun leikittiin aikuisia ja oltiin jopa pukeuduttu hienosti...

Ruoan jälkeen palattiin meille vähän tutumpaan illanviettoon eli pistettiin The Hunger Games pyörimään, syötiin sipsejä ja juotiin limsaa. Mulle riitti myös hienostelu eli vaihdoin keijuhameesta miesten lökäreihin - taattua mukavuutta.

Vaikka tiedän, että tuun näkemään näitä kahta läksiäiskaveria jo ensi viikolla, niin mulla on silti tosi haikea olo. Kaikki ei enää mene samalla lailla. Pitäisi alkaa luoda uusia piirejä ja opetella elämään omillaan. Toisaalta odotan kaikkea muuttoon ja opiskeluun liittyvää tosi paljon. En vaan tiedä pärjäänkö oikeasti itsekseni vieraassa kaupungissa vieraiden ihmisten keskellä.

Jälleennäkeminen täyden vaatekaapin kanssa on kyllä jotain mitä odotan innolla. Tule jo maanantai ja Jyväskylä!

2 kommenttia: