sunnuntai 20. marraskuuta 2011

MAATIS 18.-19.11.-11

Koko viikon olin ihan innoissani, enkä joutunu pettymään! Aiiivan mahti viikonloppu. Perjantaina mentiin oikeestaan vaan illan konserttiin. Ihmisiä ei ollu niin paljon kun eilen(lauantaina), mikä oli ihan kiva juttu, koska mä en oo kauheen tottunu hirveisiin ihmismassoihin - ne ahdistaa vähän. En tuntenu kauheen monia bändejä, mut ei se haitannu. Parhaat perjantaina oli Katajainen kansa ja LZ7. Permannolla oli vielä sen verran väljää että mahtu hyvin riehumaan :D

Koittipa lauantai(SKILLETSKILLETSKILLET UAAAAAH!). Herättiin jo seittämältä o.O ja perillä Turussa oltiin muistaakseni kymmenen tienoilla? Aattelin, että nyt säästetään voimia illan pääkonserttiin, niin otin aika rauhassa päivällä. Puolilta päivin lähdettiin keskustaan. Tarkotuksena oli käydä kahvilla/kaakaolla. Löydettiin itsemme sitten pikkuselta Drive-in Heseltä. Usch. Tilasin Fish&Chips ja ngh kun ei oikein maistunu.


nää esitti jotain juontajia :D


Palailtiin takasin HK Areenalle.  Kuunneltiin päiväkonsertti, joka oli ihan suht maukas. Istuin kuitenkin penkissä,  kun fiilis ei ollu vielä ihan oikea. Sitten se koko areena tyhjennettiin! Jotkut meni heti jonottamaan takasin sisälle. Hoksattiin siinä, että oikeesti me ei päästä sinne permannolle jos ei nyt mennä tohon jonoon. Olipa fiksun tuntusta jonottaa siinä lähemmäs kolme tuntia ilman omaa takkia, kaulahuivia tai lapasia. Oli kamala ottaa kavereilta lainaan ja kattoa kun ne paleli samalla lailla kun mä hetki sitten.. :s







Jonotus meni oikeestaan hukkaan. Rynnättiin sinne sisälle juu, mentiin niin eteen kun päästiin. Kaikilla muilla oli sama suunnitelma, vaiks Skillet oli vasta illan vika esiintyjä. Eli ne jotka oikeesti halus eturiviin jonotti ensin ulkona sen ~kolme tuntia ja sitten kuunteli kolme tuntia jotain muita(vähän yhdentekeviäkin) bändejä. Meille riitti alle tunnin jälkeen. Edessä oli pirun ahdasta, kaikki tuuppi, vieressä oli jotkut lääppivät seurustelevat, siellä haisi eikä tilaa ollu edes jaloille. Lähdettiin ihan suosiolla istumaan. Selkäänki sattu ja ne vaatteet jotka meillä oli päällä oli kuuuuumat.




TERA



Mutta ah, vihdoin! SKILLET! Sillon mentiin takasin permannon suuntaan, mut ei kauhean eteen koska on mukavampi moshata ja tanssia jos siihen on tilaa. Hengittäminenkin on ihan jees :D Skilletille tehtiin festaripila, eli kukaan ei huutanu tai kiljunu kun ne nousi lavalle. Vasta sillon piti huutaa kun ne alko laulaa. Ja sitä huutoa ja heilumista jatkukin sitten koko loppuillan! Nyt sattuu :D hartiat jumissa, kädet hapoilla, ääni pois, päänsärky, mut oli se todellakin sen arvosta!

kls.


kls.n palloja. ne alotti Hyvyyden eteen -kampanjan


no se Skillet! :D


Tuosta videosta ei kyllä saa minkäänlaista käsitystä siitä äänen määrästä mitä siellä oli :D
Matkoista vois sanoa sen verran, että jännää oli :D Niin, ja näky paljon tuttuja! Riktigt superjätteuuuuberawesome! Uusiksi kyllä! :)

Ja miljardit kiitokset Tuuli Turuselle kuvista(mä olin laiska, enkä jaksanu kantaa kameraa :P)

1 kommentti: