torstai 20. lokakuuta 2011

epämääränen lomapäivitys

Eipä ole tullut kuvia otettua edes ostoksista mut kattellaan huomenna jos tuun sellaseen aikaan kotiin et ois jotain päivänvaloa.

Eli, tosiaan tulin täysikäiseksi tossa sunnuntaina. Mulla oli joku vuos sitten vaikka mitä ajatuksia täysikäsyyteen liittyen. Kuvittelin et olisin saavuttanu ja kokenu vaikka kuinka paljon, kuin nyt sitten oikeesti olen. Vähän oli haikee olo. Musta lapsena on ollu ihan hyvä olla. En mä kyllä mikään aikuinenkaan vielä ole. En todellakaan :D Enkä tahdo heti sellaseksi muuttuakaan.

Lähdin sunnuntaina Helsinkiin Salosta bussilla vaikka vähän vaikutti epätodennäköseltä koko reissu. Ja oli kyllä ihan älyttömän mukava päivä. Olin onnellinen :) Pyörittiin siis Satun ja Aleksin kanssa, no eniten Forumissa ja Kampissa yllätysyllätys :P Pääsin käyttämään mun Stockan lahjakorttia talvikenkiin(superlämpimät!) ja ostimpa toisetkin kengät - ihan muuten vaan, kun olivat ihanat. Sitten viime minuuteilla ryntäsin Monkiin ja nappasin sieltä hameen.

Sitten sunnuntain jälkeen olikin vähän hiljaiseloa. Toisin sanoen luin huomiseen teoriakokeeseen. Eli autokorttia koitetaan pikkuhiljaa hankkia. On kyllä vähän stressiä. En tahdo maksaa sitä 26 euroa uudestaan ja onhan se jotenki noloa jos ei ekalla vedä läpi :P Harjotuskokeet netissä alkaa kyllä jo sujua :)

Tänään oli aikanen lähtö Turkuun. Taas tämmönen shoppailureissu. Koitin pitää budjetin kohtuu alhasena ja kerranki onnistuin musta ihan hyvin siinä. Mukaan lähti pari ihan tarpeellista juttua ja sitten pari muuten vaan kivaa. Nyt väsyttää ja stressattaa se huominen ja päätäkin särkee. Gah, pakko sitä on kai vielä vähän tuijottaa liikennemerkkejä ja ajovuoroja. Ääää, toivottavasti saan kivat kysymykset...

tältä se meijänki oppikirja näyttää. blah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti