torstai 14. heinäkuuta 2011

Tku

Kyllä siis. Tuli taas käväistyä Turun kaupungissa :) Pääsin kaverin kyydillä niin jäi rahaa enemmän kulutettavaksi, kun ei tarvinnut bussimatkoja maksaa. Sain ostettua useamman sellasen jutun, joita oon kaipaillu jo hetken aikaa. Tässäpä niitä:


Vyö(t) nahkaa - Pieces, trikookasa(paita) - H&M(tätä oon haikaillu jo kolmessa kaupassa)

Hiusrusetit - GinaTricot, sotilas tinaa - itsevalettu

Rakkausballerinat - Vagabond (näitäkin kävin kattomassa jo yli viikko sitten. Sillon jäi hinnasta kiinni, koska en huomannu, että ne oli alennuksessa!)

Tästä eteenpäin ei olla enää Turku-kategoriassa. Pilkkuhame itsetehty. Kaikki nepparit itsekiinnitetty, samoin vyölenkit - huhuh :D

Ihanainen lääkiksen pääsykoekirja. Laina-aika kaksi viikkoa vs. 567 sivua.

Härö Potta oli muuten ihan maukas :) Klo 00:00 kun alkoi niin ei pystynyt ihan samalla lailla seuraamaan kuin tavallista näytöstä, mutta juu. Yleisössä oli sellanen rääväsuinen, ärsyttävästi räkättävä tyttöporukka, joka tehokkaasti latisti tunnelmaa. Teki mieli huutaa. Istuivat ihan parin rivin päässä. Yksi niistä tuli vielä pummilla sisään :< Ärh.
Saattaa olla että valvomisella oli jokin yhteys Turun reissuun. Nukuin vain 5 tuntia ja sitten piti olla kaupungilla puoli päivää. Seuraavana yönä nukuinkin kohtuullisen sikeästi :) 
Mutta nyt terveystiedon pariin! Enää yksi luku ja kaksi tehtävää tekemättä. Kuka tietää jos ehdin vielä bilsan ykköskirjankin lukea loppuun... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti