keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Arbete

Oon viimesen viikon aikana tottunu jokseenkin nurinkuriseen unirytmiin. Mun mielestä ei ole ihan normaalia nousta sängystä vasta ennen yhtätoista :P Tänään piti kuitenkin mennä hoitamaan kahvilatuuraajan velvollisuuksia Perniöön. Tarkottaen aikasta herätystä. No, eipä mitään! Tästä alkaa taas uusi, parempi unirytmi, joka ehkäpä mahdollisesti vauhdittaa yo-kirjotuksiin lukua. Hoo!
     Herätys siis soi seitsemältä. No joo, eihän tuo kauhean aikasin ole.. Seitsemän tunnin yöunen jälkeen väsytti koko päivän. Outoako? Tarviin ehkä oikeasti 10 tunnin yöunet..
     Kahvilassa oli aika hiljasta tänään. Oikeastaan ihan mukavaa: sai vaan hengata siinä sohvalla ja syödä itse :D Vähän kyllä oli harmiakin ilmassa, kun aamulla hiukan kiireessä laitettiin kaikki valmiiksi ja oli jo vähän ylpeäkin olo saavutuksesta. Sitten asiakkaat vaan jätti saapumatta. Vakkareita lukuunottamatta. Ehkä säätilakin vaikuttaa. Tänään oli kyllä sellanen perussää: kohtuu lämmin, ei liian aurinkoinen. Kummaa.
    Päivän ehdoton miinus oli kengät. Ne uudet. Ne, joita olen nyt käyttänyt kaksi päivää. Jalat oli jo parin tunnin seisomisen jälkeen laastarikunnossa. Ja vielä oli puuhattavaa..
    Huomenna siis alkaa uusi aika ja aion herätä klo 07:15 lukemaan! Katsotaan miten käy.

Uudet perunat <3 laastarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti